Miért járj jógással?

 

shutterstock_14631823s

Bizonyára rengeteg cikket olvastunk már arról, miért randizzunk például 30 év feletti nőkkel vagy miért kezdjünk éppen egy bankárral vagy ügyvéddel, és számtalan kategóriát elemeztek már ki különböző magazinok kapcsolatokról szóló rovatai. Nem is gondolnánk viszont mennyi előnye van annak, ha az ember lánya vagy fia egy jógással kerül kapcsolatba.

A jógásokról mindenki tudja, hogy rugalmasak, talán ez is az első tulajdonság, ami hirtelen egy laikusnak eszébe jut. De korántsem csak a fizikai rugalmasságról van itt szó – pedig valljuk be, jól tud az is jönni egy-két helyzetben – mégsem ez a legfontosabb előnye annak, ha egy jógással kerülünk közelebbi viszonyba. A fizikai síkon túl ugyanis lelkileg, a gondolataikban is rugalmasak, mentálisan felszabadultabbak, és nem zárják be elméjüket a saját szabályaik börtönébe. Nem gátolják saját életüket, sokkal lazábbak és spontánabbak tudnak lenni, ezért általában nagyon szórakoztató, különleges és érdekes emberek.

A jógások sokkal nyugodtabbak és békésebbek, mint mások, persze ez nem azt jelenti, hogy nem emberből vannak, hisz őket is ki lehet hozni a sodrukból, de sokkal nehezebb, mint azelőtt, mielőtt elkezdték alkalmazni a meditációs gyakorlatokat és jóga órákra kezdtek járni. Öntudatosabb énjük miatt jobban kezelik a stresszes helyzeteket és óvakodnak a felesleges drámáktól is. Kerülik, vagy hamar megoldják a problémás helyzeteket. Egy jógással egyszerűen könnyedebb az élet.

A tudatos táplálkozás a jógások számára elengedhetetlenül fontos, erre inspirálják a párjukat is és az egészségesebb életmód felé terelik öket. Egy idő után észreveszik, hogy kényelmetlenül érzik magukat a társaságukban, a sajtburgerüket és a nagy adag sült krumplijukat majszolva, viszont megkívánják az indiai ételeket, és rájönnek, hogy igenis jó íze tud enni egy jól elkészített salátának is.

Fancy-Heart2

A jógások elutasítják a mesterkélt, felületes dolgokat, ők soha nem arról ítélnek meg, mennyi pénzed van, illetve mi a foglalkozásod. Mindig tudod, hányadán állsz velük, őket az érdekli, milyen ember vagy valójában, milyen tulajdonságokkal rendelkezel és milyen vagy az emberi kapcsolatokban. A belső szépséged kápráztatja el őket, nem a külcsín, a magamutogatás, és a sznobizmus.

És még hosszan sorolhatnánk, milyen előnyökkel jár, ha egy jógás társaságát választjuk, reméljük, hogy eme kedvcsináló után ezt sokan az életben is megtapasztalják majd.

 

Ábrahám Erika 

 

Latest posts by Ábrahám Erika (see all)

Ez is érdekelhet...

Miért járj jógással?

| Ábrahám Erika
0