Miért érdemes hajdinát fogyasztani?
A hajdina, más néven pohánka szénhidrátban, fehérjében, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag, így nagyon sok jótékony hatással rendelkezik.
- Segít csökkenteni a magas vérnyomást és támogatja a szív és érrendszer védelmét.
- Erősíti a kötőszöveteket, segíti a sejtfalak regenerálódását. Az érfalak erősítésével gátolja a hajszálerek sérüléseit, vérzéseit – visszereseknek kifejezetten ajánlott a rendszeres fogyasztása.
- Rosttartalma hasznos cukorbetegeknek és a székrekedésre hajlamosoknak.
- Segít egyes daganatos betegségek megelőzésében.
- Gluténérzékenyek is fogyaszthatják!
Vegyszermentes (bio) hajdinát fogyassz!
- Tavasz, új kezdet, újjászületés - 2022. márc 15.
- Mersz a szíved szerint élni? - 2022. febr 21.
- Ízek hatása a szervezetedre, testi és lelki állapotodra - 2021. aug 12.