Miért érdemes hajdinát fogyasztani?

Vitai Kati
 
 hajdina készítése, hajdina főzése, hajdina hatásai, hajdina jótékony hatása
  

A hajdina, más néven pohánka szénhidrátban, fehérjében, ásványi anyagokban, vitaminokban gazdag, így nagyon sok jótékony hatással rendelkezik.

  • Segít csökkenteni a magas vérnyomást és támogatja a szív és érrendszer védelmét.
  • Erősíti a kötőszöveteket, segíti a sejtfalak regenerálódását. Az érfalak erősítésével gátolja a hajszálerek sérüléseit, vérzéseit – visszereseknek kifejezetten ajánlott a rendszeres fogyasztása.
  • Rosttartalma hasznos cukorbetegeknek és a székrekedésre hajlamosoknak.
  • Segít egyes daganatos betegségek megelőzésében.
  • Gluténérzékenyek is fogyaszthatják!

Vegyszermentes (bio) hajdinát fogyassz!
 

Ez is érdekelhet...

Miért érdemes hajdinát fogyasztani?

| Vitai Kati
0