Mersz valóban pozitív ember lenni?

Ti kértétek, mi megcsináltuk. Egy esemény, ami rólatok és nektek szól! A Pozitív Nap első önfejlesztő eseménye szeptemberben jön, tarts velünk!

Életünk egy csoda. Létezésünk során hosszú úton haladunk, ami egyáltalán nem mondható unalmasnak: kihívásokkal teli eseményeket, meglepetéssekkel teli kapcsolatokat és kemény munkát sodor elénk. Hogy ezt az utazást boldogan és felszabadultan tedd meg, megpróbálunk egy rólad szóló nappal hozzájárulni.

Hogy elfogadd: minden okkal történik. Hogy a szótáradban kicseréld a probléma fogalmát feladatra. Közben pedig lassíts egy kicsit, hogy észrevedd, milyen sok örömteli élmény vesz körül.

MIVEL LESZEL TÖBB, HA VELÜNK TARTASZ?

Ez a nap rólad szól, ahol a zene, irodalom, pszichológia jeles képviselői mutatják meg a pozitív életszemlélet sarokpontjait. Mindössze egy nap alatt alaposan és mélyen tágíthatod életszemléletedet.

Hiszünk a kapcsolódásban, ezért a nap folyamán apróbb feladatokat fogunk kérni tőled, hogy ebben a biztonságos és fogékony környezetben próbálhasd ki a pozitív hozzáállást. Ezen az eseményen maximális feltöltődést, valódi élményeket és egy pozitív gondolkodói közösséget hozunk létre – együtt, VELED!


AKIKKEL TALÁLKOZHATSZ és akiket kérdezhetsz is:

Dragomán György: napjaink legtöbb nyelvre lefordított magyar írója, az európai irodalom meghatározó alakja. Akinek segítségével ezen a szeptemberi szombaton „Megtanulhatsz élni”. Mert írni azt jelenti, hogy tudatosan élsz. Ha pedig tudatosan élsz, mindenben meglátod az élményt. A rossz dolgokban éppen úgy, ahogy a jókban. Egyszerre látod a pillanatot és a folyamatot, és ha akarod, a saját helyed is megláthatod időben, vagyis megtanulsz élni.

Slow Budapest mozgalom:Azért rohanunk, hogy ne maradjunk le a fontos dolgokról, vagy azért maradunk le a fontos dolgokról, mert rohanunk?” – Jó kérdés, amire Krajcsó Nelli, a Slow Budapest alapítója keresi és mutatja majd meg a választ, velünk, nézőkkel közösen.

Al Ghaoui Hesna: Prima Primissima-díjas tudósító, újságíró, szerkesztő-riporter. „Szeretnél titkos receptet a félelem nélküli életre, a félelem teljes kikapcsolására? És biztos vagy abban, hogy az jó lenne Neked? Saját történetem, az interjúalanyaim történetei és háborús tudósítói munkám által a félelem legkülönbözőbb bugyraival kellett szembenéznem, és arra jutottam, hogy a félelem egy kifejezetten jó és hasznos érzés! A kérdés: hogyan lehetünk képesek pozitív üzemanyagként, hajtóerőként használni?” – Hesna azt ígéri, mindezt megtanítja neked.

Szendi Gábor: programozó matematikus, pszichológus, a paleolit táplálkozás szakértője. Az örök nagy kérdést teszi fel: mitől boldog az egyik és mitől boldogtalan a másik ember? A világot valójában mi tesszük azzá, aminek látszik. Minden életből két történet írható. Az egyik a nehézségek története, a másik a megoldásoké. Mi döntjük el, melyiket választjuk…

Szily Nóra: huszonöt éve dolgozik újságíróként. Ismert arc interjúi révén. Kérdez, támogat embereket abban, hogy igazán a saját útjukat járják. Ezen a szeptemberi napon pedig neked segít majd közelebb jutni önmagadhoz!

 

Mersz valóban pozitív ember lenni?
Ha igen, oszd meg velünk ezen a napon!
Ha viszont még nem teljesen, akkor engedd, hogy mi segíthessünk majd előadóinkkal és foglalkozásainkkal a helyszínen!

Jóga Magazin
Latest posts by Jóga Magazin (see all)

Ez is érdekelhet...

Mersz valóban pozitív ember lenni?

| Jóga Magazin
0