Mahabharata filmsorozat magyar felirattal

Ha szeretnél lelket melengető tanításokban és varázslatos kulturális élményben részesülni a saját otthonodban ingyenesen, akkor ez Téged is érdekelhet:

Mahabharata filmsorozat 267 részben indiai színészekkel, hindi nyelven és magyar felirattal. (A film 2013-ban jelent meg)

Mahábhárata Filmsorozat

Ha többet is szeretnél megtudni a Mahabharátáról annál, mint hogy ez a világ legterjedelmesebb irodalmi alkotása, akkor ezt a lehetőséget nem szabad kihagynod.  A film lebilincselő részletességgel és gyönyörű színészekkel jeleníti meg a védikus kultúrát, a benne megfogalmazott tanítások pedig átitatják és tisztítják az elménket, lelki munícióval látnak el szűkösebb időkre. A  Mahabharátának ez a feldolgozása mindenki számára maradandó élményt és inspirációt kínál a belső átalakulásra, akár ismeri a történetét, akár nem.

E mű a világon mindent tartalmaz, s amit ebben nem lelni, az nincs is” – állítja maga a Mahabharata (1.56.33.)

E több generáción átívelő családtörténet ereje nem a hosszában rejlik, hanem az egész szívünket átható, minden pillanatban hozzánk és rólunk szóló életszerűségében. Bár a történet 5000 évvel ezelőtt játszódott, – a legtöbbet idézett szakasza, a kuruksetrai csata is  i.e 3138-ra tehető -, az üzenete a mai napig érvényes telitalálat.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szeretne művelődni és lelkileg gazdagodni!

Havasi Marianna

Himalájai Jóga Tradíció
Latest posts by Himalájai Jóga Tradíció (see all)

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Mahabharata filmsorozat magyar felirattal

| Himalájai Jóga Tradíció
0