Mahabharata filmsorozat magyar felirattal

Ha szeretnél lelket melengető tanításokban és varázslatos kulturális élményben részesülni a saját otthonodban ingyenesen, akkor ez Téged is érdekelhet:

Mahabharata filmsorozat 267 részben indiai színészekkel, hindi nyelven és magyar felirattal. (A film 2013-ban jelent meg)

Mahábhárata Filmsorozat

Ha többet is szeretnél megtudni a Mahabharátáról annál, mint hogy ez a világ legterjedelmesebb irodalmi alkotása, akkor ezt a lehetőséget nem szabad kihagynod.  A film lebilincselő részletességgel és gyönyörű színészekkel jeleníti meg a védikus kultúrát, a benne megfogalmazott tanítások pedig átitatják és tisztítják az elménket, lelki munícióval látnak el szűkösebb időkre. A  Mahabharátának ez a feldolgozása mindenki számára maradandó élményt és inspirációt kínál a belső átalakulásra, akár ismeri a történetét, akár nem.

E mű a világon mindent tartalmaz, s amit ebben nem lelni, az nincs is” – állítja maga a Mahabharata (1.56.33.)

E több generáción átívelő családtörténet ereje nem a hosszában rejlik, hanem az egész szívünket átható, minden pillanatban hozzánk és rólunk szóló életszerűségében. Bár a történet 5000 évvel ezelőtt játszódott, – a legtöbbet idézett szakasza, a kuruksetrai csata is  i.e 3138-ra tehető -, az üzenete a mai napig érvényes telitalálat.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szeretne művelődni és lelkileg gazdagodni!

Havasi Marianna

Himalájai Jóga Tradíció

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Mahabharata filmsorozat magyar felirattal

| Himalájai Jóga Tradíció
0