Ájurvédikus recept: Viszlát aranyér!

pumpkin-02[1]
Már évek óta megakartam veletek ezt osztani, de mindig elfelejtődött. De most viszont van aktualitása a Halloween alkalmából.

Mert ez a cikkelyes tök a legalkalmasabb a pép előállításához. A recept egyszerű, felkockázzuk a tököt, apróra és egy egész kevés vízen elkezdjük fedő alatt megfőzni. 

Amikor a tökdarabkák már pépé főttek, a masszát egy mélyebb tálcán vagy egy lavórban szét oszlatjuk. Amikor már visszahűlt annyira, hogy ne égesse meg a bőrünket, akkor szépen levetkőzünk és bele ülünk ebbe a főzetbe. És addig üldögélünk benne, míg ki nem hűl.

A visszajelzések az elmúlt 20 évben az volt, hogy az első alkalom után 3-4 hónapra is visszahúzódik az érkiboltosodás, de a második alkalom után már inkább 8-10 hónapig is teljesen tünetmentessé válik az ember alfele. És minden alkalommal egy hosszabb időre tolódik ki a panasz visszatérése.

És, hogy az egészet feloldjam egy lényegesen könnyebben megoldható tantrikus recepttel, egyszerűen hordjunk magunkon leopárdjáspist, sokaknál az is elég, hogy egyáltalán ne jöjjön elő az aranyerük. Egyébként Indiában a leopárdjáspist aranyér kő ként is hívják.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

 

Baktai Ádám

Ez is érdekelhet...

1 Response

  1. Mikola Annamária szerint:

    Köszönöm, mókás tipp 😀 Mivel nem találtam más elérhetőséget, kérdezhetnék itt hatékony gyógymódot a magas vérnyomásra? Aggódom a páromért, napi2x2 gyógyszer mellett 160 a vérnyomása. Kérek segítséget, hiszen mindenre kell hogy legyen egyensúlyt teremtő gyógynövény vagy jógarítus. Köszönöm, ha segítséget kapok! Mikola Annamária

Ájurvédikus recept: Viszlát aranyér!

| Baktai Ádám
1