Jóga Celeb HÍREK: Bikram felesége válni akar

Bikram_Choudhury_3536120c[1]A Bikram Jóga alapítójának felesége benyújtotta a válókeresetet azután, hogy Bikram Choudhury-t többszörös nemi erőszakkal vádolták meg. Rajashree Choudhury kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva akar válni.

Bikram Choudhury-t, a celeb jóga gurut egykori tanítványai nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolták meg. Felesége, Rajashree Choudhury a benyújtott dokumentumok alapján kibékíthetetlen ellentéteket említ, ezért akar Bikram-tól elválni.

A pár már 31 éve házas, és közös életük során felépítettek egy egész jóga birodalmat, amely még olyan rajongókat is magáénak tudhat, mint Madonna, George Clooney és David Beckham.

Mr. Choudhury-t a közelmúltban azzal vádolta meg 6 volt tanítványa, hogy korábban szexuálisan bántalmazta őket. Az első bírósági tárgyalások várhatóan jövő évben kezdődnek meg.

Bikram egy tavalyi interjúban azt mondta, hogy a felesége rá sem néz már egyáltalán, mióta a vádak napvilágot láttak.

A válókereset szerint Mrs. Choudhury tartásdíjat kér a jövőre nézve. Továbbá a közös Los Angeles-ben, Beverly Hills-ben és Honolulu-ban található ingatlanok megosztását szeretné. Mrs. Choudhury valós igényt tarthat több tíz millió dollárra, hiszen a kaliforniai válási jog szerint minden, amit a házasság ideje alatt kerestek közös tulajdonnak számít, ezért a válás után mindent meg kell osztani. 

Jelentések szerint Mr. Choudhury luxus körülmények között él, pl. egy tucat Rolls Royce tulajdonosa. A Bikram Jóga módszernek olyan nagy sikere van, hogy 220 országban már 720 Bikram Jóga iskola működik. 

A vádak szerint már 47 éves korában kihasználta tanítványait, és azt mondta nekik: “Isten akarata, hogy együtt legyünk”. 

Korábbi tanítványa, Jill Lawler azt állítja, hogy neki a következőket mondta mielőtt megerőszakolta: “Ha nem szexelsz velem, meghalok”.

Sarah Baughn, Bikram egyik korábbi kiemelt tanítványa azt állítja, hogy jógaoktatói karrierje is derékba tört azáltal, hogy visszautasította Bikram közeledését. 

Bikram Choudhury-t egyébként egyenesnek, szókimondónak ismerik – többször is Superman-hez vagy Buddhához hasonlította magát. Egyszer egy üzleti magazinnak azt nyilatkozta, hogy a sikerének a kulcsa, hogy “a golyóim olyanok, mint az atombomba, kettő is van, 100 megatonna mindegyik. Senki sem b***akodhat velem”.

Bikram erőteljesen tagadja a vádakat, és úgy gondolja, hogy ez az egész ügy csak a Bikram Jóga meggyalázására szolgál. 

Bikram Choudhury részéről senki sem nyilatkozott. 

 

 

 

 

Jóga Magazin
Latest posts by Jóga Magazin (see all)

Ez is érdekelhet...

Jóga Celeb HÍREK: Bikram felesége válni akar

| Jóga Magazin
0