MéhbeMerülés© – VEZETETT alap meditációs GYAKORLAT minden nőnek


Regősvölgyi Regina

Regősvölgyi Regina

RYT 500 - Okleveles Hatha Jóga oktató és okleveles Vinyásza Flow Yoga oktató. Thai és kínai masszőr, Alternatív Mozgás és Masszázs Terapeuta. A PURNAM Yoga & Selfness-t párjával Bálint Jánossal hozták létre. Szabadidejében leginkább az írással foglalkozik, melyek mások számára is elérhetőek Napüdvözlő (www.napudvozlo.blogspot.hu) és Holdköszöntő (www.holdkoszonto.blogspot.hu) című blogjaiban.
Regősvölgyi Regina

Latest posts by Regősvölgyi Regina (see all)

Kedves Holdköszöntők!
 
 
 
Örülök, hogy a tanfolyamok alkalmával, vagy levelezéseinkben, a körök ülése során, vagy a blog bejegyzései által, olyan értékes párbeszédek jöttek létre, amelyekben kölcsönösen emeltük, támogattuk és segítettük egymást, amelyekből megértések származtak, s amelyek által gyógyító könnyek és kacajok fakadtak bennünk. 
 
Hálás vagyok a sokak által megtett első lépésekért, az erőfeszítésekért, s a testi-lelki gyógyulásokért, amelyekben bővelkedtünk. Munkánk támogatást nyert, ami végtelen öröm számomra!
 
Hiszek a Nők erejében, hiszek az erőtökben… hiszek abban, hogy számunkra Nők számára ez az út… kézenfogva vezetni, támogatni, emelni, kísérni egymást, visszatalálni Méhünk elfeledett erőforrásából fakadó bölcsességünkhöz, ösztöneinkhez, erőinkhez, amelyek bennünk és rajtunk túlmutatva hatnak… a változás bennünk van… folytassátok a gyakorlatokat, meditáljatok, alkossatok, legyetek termékenyek, kreatívak és intuitívak, merüljetek továbbra is nap nap után a Méh mélységeibe és emelkedjetek a női tudatosság legmagasabb szintű szellemiségébe…
 
 
Hordozzon a tenyerén az Istennő mindannyiunkat!
Ölellek benneteket,
 
Szeretettel:
Regősvölgyi Regina
 
A meditációs gyakorlat megtalálható még mp3 formátumban a Soundcloud-on is, ha szeretnéd telefonodonról hallgatva kényelemesen, mindig elérhetően végezni a gyakorlatot!

 

További eredményes és 
áldott “MéhbeMerülést” kívánok mindenkinek!
 

 

YOUTUBE CSATORNA: 

 

 

SOUNDCLOUD: 

 

Ezek a hang- és video csatornák a továbbiakban közvetlenül elérhetőek 
a FACEBOOK oldalon keresztül is: 

u.i.: a meditációs gyakorlat végén elhangzó áldás Queen Afua: Szakrális nő című könyvéből származik

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

MéhbeMerülés© – VEZETETT alap meditációs GYAKORLAT minden nőnek

| Regősvölgyi Regina
0