Karma törvénye


Jóga-szigetek

Jóga-szigetek

A Jóga-szigetek közül az első sziget a Shanti Jóga-sziget 2006 októberében nyitotta meg kapuját a Sivánanda jógatradíció képviseletében.

„Shanti“-azt jelenti „Béke”. Amikor arra gondoltunk, hogy otthont teremtsünk a jóga gyakorlására, a Béke szigetét szerettük volna megteremteni a város forgatagában, ahol mindenki megpihenhet.

Azóta néhány tanítványunk is oktatóvá vált, és a Jóga-sziget szigetcsoporttá nőtte ki magát:

megnyílt a Ganésa, Mitra, Guru, Purusa, Kutír, Madhura, Adhíra, Ísvara Jóga-sziget is.
Jóga-szigetek

Latest posts by Jóga-szigetek (see all)

“Amikor egy magot elültetsz a földbe, először kinő egy kicsiny szár. Ezután a szárból levelek nőnek. Ezután virágok és gyümölcsök nőnek.
A gyümölcsökben szintén magok vannak. A mangó gyümölcsének magjából csakis mangófa nő. Ha rizst ültetsz el, nem várhatod, hogy búza nőjön belőle. Ugyanaz a fajta mag, ugyanazt a növényt eredményezi. Egy nő méhéből, csakis emberi lény születik, egy lóéból ló, egy kutyáéból kutya. Hasonlóképpen, ha elülteted egy rossz cselekedet magját, akkor fájdalmat és szenvedést fogsz learatni. Ha elülteted egy erényes cselekedet magját, örömöt fogsz learatni. Ez a Karma Törvénye.” – Szvámí Sivánanda

Hasonló tanításokat ide kattintva olvashatsz.

A Karma törvénye bejegyzés először a Jóga-sziget jelent meg.

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Karma törvénye

| Jóga-szigetek
0