Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Június 22-29…


Baktai Ádám

Baktai Ádám

Védikus pap at Bhakti Kutir
Védikus pap, az indiai kultúrtudományok és gyógymódok szakértője. Szakterületei a védikus terápiás foglalkozások (Védikus asztrológia, Ájurvédikus gyógyászat, Vastu shastra, Hatha Jóga) és az Orientális egészség megőrző foglalkozások (Zen Shiatsu, Taoista Jóga)

Baktai Ádám 1976-ban született. Nagybátyja révén már 2 éves kora óta a keleti kultúra közelében élt. 15 éves korában Indiába került egy tradicionális bentlakásos kolostor-iskolába, ahol 10 évig folytatta tanulmányait. 7 éven keresztül tanított is az iskolában, majd az utolsó 3 évben igazgatóként is szolgálta az iskola intézményét.1995-ben szentelték pappá. Azóta papként, védikus asztrológusként, jóga oktatóként, shiatsu, ájurveda és reiki terapeutaként, valamint vastu shastra tanácsadóként tevékenykedett már Indiába, Angliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában, Mauritsiuson, a Fidzsi-szigeteken, Dubaiban és most Magyarországon.
Baktai Ádám

Kos: Nagyon jó hetünk lesz ahhoz, hogy fizikailag megtudjunk valósítani dolgokat. De ehhez két dolgot kell előre megoldanunk. Meg kell keresnünk a megfelelő partnert az erőfeszítéseinkhez és picit szerzetesszerűen kell hozzáállni a feladathoz. Úgymond csak a feladatra fókuszálni.

Bika: Intellektuálisan aktív hétnek nézünk elébe, és főként azon lesz a hangsúly, hogy miként tudunk saját problémáinkon felülkerekedni. Ezek lehetnek simán nehéz helyzetek, vagy akár emberi konfliktusok is.

Ikrek: Az otthonunkkal, a gyermekeinkkel és a párjainkkal kapcsolatos területek kerülnek előtérbe ezen a héten, és főként az, hogy közös erőfeszítéseket tegyünk. Szépítsük a lakóhelyünket, rakjuk rendbe a kertjeinket, de csináljuk együtt.

Rák: Ezen a héten a fizikai erőfeszítés, és a nehéz feladatok leküzdése lesz terítéken. És ez fogja a legtöbb elégedettséget hozni nekünk. Csak csinálnunk kell, azért némi szervezettséget tanúsítanunk kell, de álljunk bele és nyomjuk ezerrel.

Oroszlán: Beszédes hetünk lesz, de most nem olyan beszélgetéses, barátkozós, könnyed dolgok lesznek előtérben, hanem mély, és sorsfordító találkozók. És nem csak az lesz fontos, amit mondunk, hanem az is, hogy hogyan mondjuk.

Szűz: Magunkkal és a legközelebbi belső köreinkkel foglalkozó időszaknak nézünk elébe. Töltsünk időt töltődéssel, pihenéssel és mindezt a szeretteink körében, most ez lesz az a tevékenység, ami harmóniát hoz a hetünkben.

Mérleg: Mi magunk és a családunk kerül előtérbe ebben a szakaszban, de az lenne az igazi csapatépítés, ha teljesen eltudnánk vonulni a külvilágtól és csak egymásra figyelve, szinte összezárva töltenénk el ezt a hetet.

Skorpió: A barátainkkal és a szeretteinkkel eltöltött idő lesz az, ami lelkileg jót fog tenni nekünk. De meg lesz az a hangulata is a hétnek, hogy mi magunk megtudjuk állapítani, hogy mi miben tudjuk segíteni őket.

Nyilas: A munkánkkal kapcsolatos területek kerülnek terítékre és az, hogy ez miként hat ránk. Hogy épít-e minket az amit teszünk, vagy legalább finanszírozni tudjuk-e belőle azokat a dolgokat amelyek ténylegesen tölteni tudnak minket.

Bak: Befejezős hetünk lesz, és előtérbe kerül az is, hogy képesek legyünk azokat a dolgokat lezárni, amelyeket, már amúgy is le le kellene tennünk. Úgymond lehetőségünk nyílik arra, hogy felismerjük azokat a területeket, amelyek már hátráltatnak bennünket.

Vízöntő: Lelkileg leszünk aktívabbak ezen a héten, és azon belül is az kerül fókuszba, hogy vágyaink/terveink mennyire tükrözik azt, hogy hol tartunk spirituálisan. Valószínű, hogy egy kis paradigma váltás lesz a hét végeredménye.

Halak: Azok a nézeteltérések és félreértések kerülnek előtérbe, amelyek gátolnak bennünket e jó és egészséges együttműködésekben. Amennyiben ezeket felismerjük és elhárítjuk, hihetetlenül megkönnyebbül az életünk.

Ebben az időszakban, Június 24-én egy különleges fogadalmi nap várható. A nagy indiai eposzban a Rámajánában, ezen a napon kezdet különleges böjtökbe és felajánlásokba Dasarath király, hogy gyermeke születhessen. Nem sokkal később megszületett Ráma, a Nap Dinasztia legnagyobb uralkodója!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Június 22-29…

| Baktai Ádám
0