Aktuális: a jelen megélése… Poppertől Rióig


Nagy Gábor

Nagy Gábor

20 éve gyakorlom és tanulom a hatha jógát (Yesudian, JME, Iyengar rendszer oktatóitól tanulva). 2004-ben kezdtem tanulni és gyakorolni az astanga jógát, 2006-ban végeztem az ETI-ben Természetgyógyász Reflexológusként. 2007-ben szereztem a nemzetközileg elismert hatha jóga oktatói bizonyítványomat az Bálint Jánosnál. Székesfehérváron oktatok jógát.

Több mint 3000 óra oktatási tapasztalattal és több mint 350 óra terápiás jóga gyakorlattal rendelkezem. A Magyar Jóga Társaság oktató tagja vagyok és tagja vagyok a Magyar Jógaoktatók szövetségének is.
Nagy Gábor

“Ha én ördög lennék és azt a megbízást kapnám, hogy tegyem tönkre a jó Isten teremtette világot, akkor pörgetném. Az emberi agynak ugyanis van egy élményfeldolgozó üteme, lehetősége.” mondja Popper Péter. A jelent nem lehet gyorsan megélni! A hírek záporoznak és közben elveszik a valódi JELEN pillanat. 

forrás:http://www.olimpiaijatekok.eu/wp-content/uploads/2016/08/hossz%C3%BA-katinka.jpg

Egy aktuális példán keresztül jól látszik ez a jelenség!

Női 400 m egyéni vegyes úszás, Hosszú Katinka világrekorddal győz! 

Néhány perc, óra múlva pedig már nem is a győzelem van az internetes portálokon, hanem, hogy mit csinált Gyárfás, hogy nem lett igaza Kissnek, a külföldi sajtóban pedig: biztos doppingolt emiatt a világrekord …
De ha leülsz és adsz egy kis időt magadnak, rájössz, hogy az egyetlen jelen valóság a fenti dolgokból csak annyi, hogy Hosszú Katinka a női 400m vegyes úszásban  olimpiai aranyat nyert (update: már 2 aranya van) 
Az összes többi (Nagy, Gyárfás, dopping) mind mind csak gondolat, az elme játéka!
Ennyi! 🙂
Nem kell túlbonyolítani! 🙂

Ez is érdekelhet...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Aktuális: a jelen megélése… Poppertől Rióig

| Nagy Gábor
0